Goedgekeurd

Zep is goedgekeurd

Een week of 2 geleden vond het jaarlijkse nazorgbezoek plaats, waarbij een instructeur van het KNGF geleidehonden komt kijken of mijn hond nog naar behoren werkt. Eerst namen we een vragenlijst door om daarna op stap te gaan. Ik vind dergelijke bezoekjes altijd spannend, in tegenstelling tot mijn hond, die lijkt er niet warm of koud van te worden!

Nu werd zijn werk door professionele ogen bekeken. En meneer is voorlopig weer door de keuring heen, met vlag en wimpel geslaagd! Die indruk had ik zelf ook al want zijn looptempo is nog altijd prima, zijn werklust laat niks te wensen over, hij let goed op en maakt geen fouten.
Smiley laat hond uit
Volgend jaar zal het nazorgbezoek gecombineerd worden met een zgn. voorzorgbezoek… Als ik wil word ik op de wachtlijst geplaatst voor een vervangende hond. Zep is dan bijna 10 en op die leeftijd gaan de meeste geleidehonden met pensioen. Zekerheid heb ik daar echter nog niet over. Het kan best zo zijn dat hij dan n├│g een jaar ‘meekan’. Het blijft spannend maar voorlopig is ie dus nog niet met pensioen, en weer goedgekeurd!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

5 reacties

 1. Goed dat Zep zijn werk nog zo vol overgave doet. Teamwork dus …
  Ik heb het je geloof ik wel eens verteld: wij hebben ooit ook een geleidehond in spe in huis gehad. Opgevoed, grootgebracht, gesocialiseerd. Na een jaar ging ze naar school. Haar naam: Tessa. Helaas bleek ze te zelfstandig … ze werd uiteindelijk niet geschikt bevonden. Wel heeft ze nog een nest gehad waaruit wel geschikte honden gekomen zijn.
  Ewik

 2. He helemaal top, dat zijn mooie berichten.
  Bij mij in de winkel komen regelmatig honden die ooit geleverd zijn via KNGF of stichting Hulphond, ik blijf het verbazingwekkend vinden wat die beestjes allemaal kunnen. Je hebt je APK weer gehad, op naar volgend jaar.

  Love As Always
  Di Mario :mrgreen:

 3. Mooi Kim, geniet nog maar erg lang van Zep!

  Brechje is niet meer geschikt. Bij de Click hebben ze aangeboden een pup op te nemen voor ons maar ik wacht tot ze er niet meer is.
  Sylvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.