Terug van Duinrel

Duinrel

Ter gelegenheid van het 35-jarig huwelijk van mijn ouders gingen we een paar dagen naar Duinrel. Wie is we? Nou, mijn ouders dus, mijn zus, zwager en hun kindje, mijn man, zijn 2 jongens en mijn hondje!

Donderdag vertrokken we in het begin van de middag en wat hebben we mazzel gehad met het weer! Een mooie nazomer wordt dat toch genoemd? Het leek wel volop zomer!
Dennis en Linda
Ik was vooraf van plan naar Den Haag te gaan, naar het museum voor communicatie. Helaas, maar eigenlijk gelukkig maar, ging dat niet door. Nu we zo’n lekker weer hadden vond ik het zonde ergens binnen te gaan zitten. In plaats daarvan gingen de jongens fietsen, zwemmen of naar het attractiepark. Zelf ben ik ook in het attractiepark geweest, maar ben nergens in gegaan. Wel een lekkere suikerspin op!! Het leek wel kermis.
Nee, ik zat vaak heerlijk buiten in het zonnetje, pot koffie binnen handbereik en ik kwam m’n tijd wel door….. Koffiebeker

Of we maakten samen een puzzeltje, of luisterden naar muziek!
Zonnetje
Ach, en verder lekker wat zitten lezen, uit eten geweest, met z’n allen zitten barbecuen, gewandeld, op een terrasje gezeten etc. Heerlijk relaxed dus.

En vandaag zat het er weer op, veel te vlug naar m’n zin. Maar ach, mooi weer is het nog steeds dus ik mopper niet!!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

6 reacties

  1. Dank je Rita! Ja, we hebben echt heel veel mazzel gehad met het weer. Da’s toch zo gezellig hè, veel buiten zijn, beetje bij elkaar kletsen, nou ja, gewoon top dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.