Uitzenddatum bekend

Eerder schreef ik dat ik op tv zal komen. De uitzenddatum is bekend, vrijdag 6 januari Nederland 1! Op de site van de EO, over het programma De tijd van je leven staat het volgende te lezen:

Aan de koffietafel in het verzorgingshuis ontmoet Mirjam drie goede vriendinnen, die een gezamenlijk probleem hebben. Alle drie zijn ze slechtziend. Ze kunnen daardoor vaak niet mee doen aan de activiteiten in het huis. “We kunnen wel hulp krijgen bij de bingo, maar dat vinden we infantiel. We willen het zelf doen!” Mirjam doet haar best om iets speciaals te organiseren. Ze laat de drie vriendinnen letterlijk de handen uit de mouwen steken. Maar nemen de dames haar dat in dank af?
tv
Het tijdstip is nog niet 100% zeker, het wordt of 22:20 of 22:30.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

18 reacties

 1. Leuk! 😀 Je helpt ons in een dag ervoor nog wel even herinneren hè? Ik ben het dan vast vergeten, en ik wil het graag zien. Ik ben benieuwd of je zelf tevreden bent over het knip en plakwerk van de filmmaker??

 2. EO, is dat NL 1, 2 of 3? Die zenders kan ik nl. alleen maar nemen. Ik ga zeker kijken indien mogelijk!
  Oh ik wist niet dat je slechtziend was hoor, grappig :). Ik kom het ook nog vaak tegen dat mensen vragen hoe slecht ik wel niet zie, hihihi.

 3. Kimmie, het wordt uitgezonden op Nederland 1, Nl 1, dus die kan jij ontvangen.
  En even voor de duidelijkheid… ik ben niet slechtziend maar volledig blind. Die 3 dames waarover werd gesproken zijn vrouwen van dik boven de 80 die in een verzorgingshuis wonen, en ik kom daar op bezoek, in de hoop een reddende engel te kunnen zijn… :)!!

 4. Je hebt niks gemist. Het is m.i. erg oppervlakkig geworden, terwijl ze best bruikbaar materiaal hadden. Kennelijk was de doelstelling; laten we het oppervlakkig houden!
  Ik heb geprobeerd het op internet op te sporen, is niet gelukt. Volgens mij wordt het niet herhaald en is het ook niet via uitzendinggemist.nl te zien.

 5. Het leek er op dat de presentatrice weinig feeling had met alles en vooral iedereen. Daar kreeg ik nogal kromme tenen van en heb dus maar flink doorgespoeld.

 6. Kim, ik wist niet dat jij geboetseerd hebt! Fascinerend!
  Dat je veel interesse voor kunst hebt, dat wist ik wel: muziek, poëzie, beeldende kunst e.d.

 7. Ja, vooral beeldende kunst! Weet je, het is erg leuk om exposities van beelden te bezoeken. tenminste, als ze aangeraakt mogen worden. Er zijn ook diverse beeldentuinen en wat denk je van het museum over Rhodin in Parijs, daar heb ik Le penseur mogen bewonderen! Hier vlakbij geeft een beeldend kunstenaar cursussen en ik denk erover me in te schrijven.

 8. Heb ik al eens verteld dat ik hier in Fijnaart een bezoek gebracht heb aan een beeldentuin? De beelden in die tuin waren tamelijk abstract, althans bij de expositie op dat moment, maar ik kon er kennis maken met werken van diverse kunstenaars en hun verschillende materialen: marmer, brons, speksteen etc.

 9. Altijd leuk maar zelf houd ik meer van figuratief, dat abstracte is soms zo lastig, moeilijk om me daar een beeld (!) bij te vormen, in gedachten dan. Het moet door te voelen toch een plaatje worden in mijn hoofd, ik blijf er onbewust visueel toch een voorstelling van maken.

 10. Tijdens mijn vakantie in Oisterwijk was daar een tentoonstelling met meer figuratieve kunst. Dat spreekt mij ook meer aan. Hier in Fijnaart vond ik het beeld interessant met de naam “Vergezicht”, omdat het een soort gezicht voorstelde dat de verre polder inkeek. In het programma waarnaar hierboven gelinkt werd hadden de dames dieren geboetseerd en ik zou dat zelf ook eerder doen dan iets boetseren waarbij men zich af zou dienen vragen wat de voor- c.q. achterkant is… Dan kun je immers net zo goed de bonk klei hard laten worden zonder het te bewerken… haha…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.