Op naar de 100.000

Bijna 100.000

Het onderwerp slaat op het aantal bezoekers dat ik sinds medio april vorig jaar heb gehad op deze site. Dat worden er vandaag 50.000 dus het gaat goed, op naar de 100.000 dus.Download

Tandarts

tandarts
En verder… Met mij gaat het goed, de behandeling bij de tandarts viel reuze mee. ’s Nachts in mijn slaap knars en klem ik veel en dat is slecht voor mijn gebit. Ik heb daarvoor al een splint gekregen die mijn gebit moet beschermen tegen deze aanval maar die draag ik niet altijd. Beter dus van wel want anders gaat mijn hele gebit eraan. Volgens mijn tandarts houdt de ene kies de andere in een houdgreep, schudt hem vervolgens heen en weer en daar wordt ‘ie niet beter van! Ach ja.

Computerscherm
Ik was in elk geval mooi op tijd bij de fitness en ook de computercursus aan blinde en slechtziende cursisten ’s middags verliep goed. Er kwam een potentiële cursist een kijkje nemen. Die raakte zo enthousiast dat hij het liefst gelijk mee zou willen doen. Helaas, na deze groep houden we een zomerstop. In september zit de groep vol dus hij moet nog even geduld hebben.

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.