‘T is een meisje!

Een meisje

Donderdagochtend, 08:30
De regen valt met bakken uit de lucht. Mensen rennen naar hun auto, fietsers komen in hoog tempo voorbij.
De telefoon gaat (“Wie belt er nu zo vroeg al?” denk ik nog)
“Hoi, met Mariëlle! Ik wil even vertellen dat jullie weer oom en tante zijn geworden. Vannacht om 02:30 is Ilse geboren.”
Tekst boven hoofd: het is een meisje!

Na wat kreten van blijdschap van mijn kant volgen de vragen.
Ja, alles is goed gegaan. Ondanks dat de baby pas 2 weken later kwam dan verwacht verliep de bevalling zeer voorspoedig, en snel. Op de achtergrond hoor ik Linda, die bijna 2 is, vrolijk babbelen… “een baby, een baby!”
Geweldig nieuws om de dag mee te beginnen!

Foto update:

Ilse

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

14 reacties

 1. Kim, van harte gefeliciteerd dat je weer tante bent geworden! Wil je Mariëlle en Richard ook mijn gelukwensen overbrengen?
  En als Ilse net zo mooi en lief wordt als jij, dan wil ik graag opnieuw geboren worden en ergens bij haar in de buurt wonen. 😉

 2. Een heerlijk kindje. Het is zo leuk om zo’n klein mensje in je armen te houden! Ze was erg rustig… kwam misschien omdat ze net wakker was. Foto’s volgen nog! Zondag gaan we weer, daar laten we schoonmoeders verjaardag voor schieten…

 3. Vinny, ik was al tante van Linda, het zusje van Ilse! Het is inderdaad hartstikke leuk en ik ben blij dat de baby er eindelijk is, het werd zó spannend!

 4. Sinds 16 weken ben ik oom. Ik betrapte mij er vorige week op dat ik bijna dagelijks belde met mijn zus. Het is geweldig om een nichtje te hebben. Quinty begint nu al een beetje te lachen en ook merk je dat ze zich al wat bewuster wordt van haar omgeving: pakkende handjes, voetjes die tegen een bal schoppen e.d. En ook merk je dat ze al wat aan het zoeken is welke emotie wel of niet kan: het huilen klinkt soms alsof ze zeggen wil dat het toch niet per se huilen hoeft te zijn. Ze huilde trouwens weinig en lag meer te kirren. Ja, oom Leendert vindt dat prachtig. Tante zijn zal wel vergelijkbaar zijn…

 5. Nou Kim, eerst een tweeling op mijn log, nu een prachtige baby op de jouwe! Gefeliciteerd zal ik maar zeggen! Al is de tweeling dan geen familie van me, die vrienden zijn dat praktisch wel, dus ik voel me wel een beetje oom. Heel veel geluk als tante en oom toegewenst van de nieuwe kleine wereldburger! Ze heeft in ieder geval familie waar ze trots op kan zijn! (En heel veel van kan leren!)
  Groetjes, Patrick

 6. Ohh, wat een heerlijk moppie. Ik kan bijna niet wachten tot mijn zusje is uitgerekend. Over 3 weken !!! Maar wanneer ik mijn nieuwe neefje of nichtje op mijn log kan zetten?? Tja, afhankelijk van wanneer hij/zij zich op deze wereld laat zien.
  Groetjes
  Audrey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.