Weer on air

Weer on air

De pc is inmiddels overgehuisd dus ik kan on air!
Weer even een teken van leven vanuit onze nieuwe woning.

Afgelopen dinsdag waren de schilders klaar en eindelijk was het dan zover; we konden ons stekkie in gaan richten. Daar begonnen we woensdag mee. Eerst alles stofzuigen, dweilen, dat soort zaken. Daarna met een paar extra spierballen de meubels uit de garage gehaald en op hun plek gezet. Geeft gelijk een heel ander beeld, sfeer ook. Maar er was nog zoveel te doen.
Hoeveel spullen een mens in de loop van zijn leven verzamelt en bewaart merk je pas als je gaat verhuizen. Meteen een aanleiding om op te ruimen dus. Blijft nog genoeg over om vervolgens een plek te geven. Daar zijn we de afgelopen dagen mee bezig geweest. Dozen uitpakken, kasten inrichten. Het is nu bijna klaar.

Er moet her en der nog wat opgehangen worden, en uitgepakt, maar het meeste werk zit erop. Het is hier gelukkig niet erg warm binnen maar met deze temperaturen voel ik er weinig voor als een tornado door het huis te gaan!!

Al met al is het goed verlopen, geen (onverwachte) problemen. De samenwerking verliep ook vlot, want dat is maar afwachten in stressvolle situaties?! We genieten erg van ons nieuwe onderkomen, het is prachtig geworden.
Kind achter pc
Hopelijk vind ik nu dus ook weer genoeg rust om me eens wat vaker op weblog te laten zien. Dat soort zaken schieten er echt bij in. Geen zin, geen energie of gewoon geen tijd. Of geen verbinding met het internet, kan ook nog!!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

21 reacties

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe woning, eindelijk ingericht en bijna schoon. Ga lekker genieten en denk aan de trapjes. Staat je pc al op zijn eigen plek? Ik ben blij dat je er weer bent, het was zo stil hier. Ik ben zelf ook rustig de laatste tijd en nu de zon er eindelijk is, ben ik lekker buiten. 😀

 2. Ja, ik ben voorzichtig met de trapjes!! Ik moet niet gedachtenloos rondlopen, ogen dicht, want dan kunnen er valpartijen ontstaan…
  Met deze warmte blijf ik liever binnen, bij voorkeur zelfs helemaal beneden want daar is het het koelst. Ach, het dwingt me rustig aan te doen.
  Mijn pc staat inderdaad op zijn plek. Het is een leuke, gezellige computerhoek, die hoger gelegen is dan het woongedeelte. Eerst stonden de computers zo dominant in onze woonkamer, nu niet meer. Heb alleen veel problemen met de verbinding, erg frustrerend als je eindelijk eens tijd wilt nemen om te loggen. Maar het komt allemaal goed en we genieten nu al volop van alles!

 3. Het is geen vreemd, onbekend terrein voor hem. En we slapen hier al een week of 4 denk ik. Maar toen nog in de rommel, niks stond al op zijn plek en voor de hond was het tamelijk afzien. Hoewel, het is nog maar de vraag of hij dat zo ervaren heeft! Als de schilders in het bovengedeelte, bij de keuken en zo, bezig waren, moest hij verkassen naar de hal. Ik denk niet dat hij eronder geleden heeft. Hij is erg rustig, zeker met deze warmte, gedraagt zich niet gespannen. Het is dus een heel makkelijke hond! Tjee, wat een verhaal hè om te zeggen dat ie al gewend is!! 😀

 4. Ik hoop het ook, is geen pretje zo.
  Maar er schijnen werkzaamheden (onderhoud aan het netwerk) te zijn. Verder moet nog e.e.a. geconfigureerd worden in de router, want mijn cpu loopt op tot 100% ten gevolge van winxpdisablezeroconfig en dat maakt dat mijn pc super traag wordt. Terwijl de ram juist is ge-upgraded tot 1 gb! Maar ik houd moed, en hoop!

 5. Ik ook hoor. Jij kunt ook je cpu checken, control alt delete, dan kom je in Windows taakbeheer. Daar zie je hoeveel toepassingen actief zijn, hoe hoog je cpu gebruik is en welk percentage dat inneemt van het totaal.

 6. Fijn dat het allemaal zo goed is verlopen.
  In stressvolle situaties heb je inderdaad conflicten voor je het weet. Ik vind het knap als je zoiets weet te vermijden.
  Geniet van je nieuwe huis en je ‘rust’.
  Én natuurlijk van de zomer!

 7. Fijn dat je over bent! Wat een gedoe hè zo’n verhuizing!!! En inderdaad heel verstandig om niet voor tornado te spelen…
  Succes met de laatste beetjes!
  Heerlijk dat de PC ook over is en het ook nog doet.

 8. Gelukkig dat je het bijna achter de rug hebt, Kim!!! Ik ben blij dat je er weer bent. Over veel spullen gesproken, ik ben het helemaal met je eens… Wat verzamelen we toch veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel en wat laten we weinig los. Verhuizingen schijnen wel te helpen. Succes met de laatste loodjes!

 9. Nou, het duimen heeft geholpen hoor!
  Het probleem met die cpu is inmiddels verholpen. Wat de verbinding betreft is het afwachten, daar heb ik geen invloed op…

 10. Precies ja, maar wil je me dat advies in het vervolg eerder geven? 😉
  Bespaart me een hoop gedoe… Maar verder alles onder controle hier. Kom eens een kijkje nemen?!

 11. Ja, ik wil zeker binnenkort eens een kijkje komen nemen. Wat mij betreft kan dat al op korte termijn: a.s. zondag, maandag of dinsdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.