Blauwe schuit

Blauwe schuit nu als gouden plaat

Yes, sindskort hangt een gouden plaat van De dijk hier aan de muur! Zij kregen deze voor hun album De blauwe schuit, dat eind 1994 uitkwam. Hierna gingen zij op tournee en deden in maart ’95 ook Tilburg aan. En jaja, tijdens dat concert hebben Berry en ik elkaar ontmoet. Een jaar of 4 later werd dat schuitje voor ons het huwelijksbootje. Hoe leuk toch om dan juist van dat album de gouden plaat te bemachtigen!

Tracks van dit album:

1. De Vonk
2. Als Ze Er Niet Is
3. wie het niet weet
4. slechte gewoontes
5. Gaat Deze Trein Nog Terug
6. vroeger laat
7. Laaiend Vuur
8. Amsterdam
9. merk je het niet
10. man op de radio
11. De Schuit

De eerste single van dit album, Als ze er niet is, bereikt de allerhoogste regionen van de hitparade en is tot op heden op papier de grootste hit van De Dijk ooit.

Blauwe schuit, gouden plaat van De dijk


Website van De dijk

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Kim

21 reacties

  1. We zijn eigenlijk wel verplicht hè, sinds 1995 hebben we misschien 1 concert overgeslagen. En lange tijd traden ze 2 keer per jaar op dus ik ben de tel inmiddels kwijt hoe vaak we gegaan zijn. Maar we hebben nog geen kaartjes…

  2. Ik zeg I be there, zie je wel dat we samen muziek gaan luisteren……….oke, met een heleboel andere welliswaar, maar toch

  3. Toppie!! ( ik ben indertijd ook nog eens met je bij de Dijk geweest.., ik ‘durfde’ geen vroeger te typen, dan klinken we zo oud)

  4. Och Han ik voel me ook oud want kon het me haast niet herinneren. Maar toch nog wel hoor, ik meen dat er toen meer mensen waren uit Udenhout, misschien André ook wel… nou ja dat weet ik dus niet meer zo goed…. oefff.

  5. UH..ik hoopte dat ouwe Kimmetje het nog wist…maar volgens mij waren we met drieën ja, jij,Dré en ik ofzo..volgens mij via je tante die bij 013 werkte??

  6. En bedankt, nu voel ik me nóg ouder. Ik zou het hem moeten vragen, die ouwe Dré, en kan best hoor. Ik herinner me in elk geval dat er ooit een keer anderen waren van de Schelf en zo maar ik heb hun niet gesproken. Ik dacht Roel en Rogier enzo oh zucht ik weet het echt niet meer. En ja dat kan dat dat via Fons, oom dus but what’s in a name, die daar toen werkte was! 🙂 Officieel nog Noorderligt trouwens.

  7. Nee.. Was lucia/ luus ofzo?? Pfff, zucht, kreun.. Ik ga slapen, wie weet zie ik t licht dan vannacht.. Je hoort t dan morgen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.