Is dit waar?

Is dit waar of niet

Man zegt: I love you

Hou van jezelf,
dan ben je nooit alleen.

Dr. Phil McGraw

9 reacties

 1. Dit is niet waar. Je kunt veel van jezelf houden maar daarmee krijg je geen vrienden. Of je moet de hele dag voor de spiegel tegen jezelf willen kletsen!

 2. Zo iets dacht ik ook al. Je kunt wel van jezelf houden maar je toch ontzettend alleen en eenzaam voelen. Nee, ik zie er ook niet veel in.

 3. Ik hou ook van mezelf, maar ik voel me toch weleens alleen. Eenzaam voel ik me niet, maar dat heeft denk ik niet iets met houden van jezelf te maken.

 4. Karin, met het eerste deel ben ik het eens, dat wilde ik ook net schrijven! Maar dat andere, dat eenzaamheid niet met van jezelf houden te maken heeft weet ik niet. Je kunt je misschien wel eenzaam voelen in je gevoelens, je verdriet, je problemen. Komt misschien wel overeen met je alleen voelen…

 5. ik hou wel van mezelf maar kvoel me op dit moment toch een beetje alleen omdat ik mijn vriend mis! (hij zit voor zijn werk in de ardennen en ik zie hem pas zondagavond terug…)

 6. Vermoed dat Dr. Phil McGraw dit noemde in context met eenzaamheid. Vaak hoor je mensen die alleen zijn daar de schuld toekennen aan anderen, terwijl zij zichzelf niet onderzoeken. Niet van jezelf houden geeft heel vaak vijanden en niet zo aardige lieden…
  Daar komt natuurlijk bij dat eerstens je je eigen persoon goed dient te kennen wil je niet écht alleen zijn… en die hoor je dus niet, want die zijn niet alleen, enkel af en toe eenzaam
  groet Roy :Cool:

 7. Tsja, niet van jezelf houden geeft vijanden en onaardige lieden… Komt misschien omdat je ze aantrekt, je niet geloven kunt dat iemand jou als persoon mag om wie je bent, dan word je achterdochtig, argwanend. Selffullfilling prophecy. Spel van aantrekken en afstoten.

 8. Houden van jezelf staat los van eenzaamheid
  Het heeft niets temaken met alleen voelen.
  Liefde is puur.
  En als je eenzaam voelt komt dat door iets anders.
  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.