In het licht van ons bestaan

In het licht van ons bestaan

In het licht van ons samenzijn Knipperende lamp, knipperend licht
ontdek ik de krachten
verdeeld in liefde
de natuurlijke drang om te bezitten
wat ik het meest heb gemogen.

In het licht weet ik…
vooral het sprekende uit jouw ogen
weet ik dat ik nodig heb
waar ik het meest bang voor ben.

Onvoorwaardelijk…
hebben wij voor elkaar gekozen.
In het licht
van ons bestaan
en mijn verlangen
is waar ik besef
dat ik van alles in het leven
jou het meest lief heb.

Auteur: NDscorpio

6 reacties

  1. Jeetje zeg blind vanaf je 18e wat lijkt me dat erg! 😕 hoe kan je dan toch nog een weblog beheren? Je weet niet hoe het er uit ziet je bent afhankelijk van wat andere je zeggen 😕 Lijkt me zo raar dat je niet kan zien hoe je zelf veranderd hoe alles om je heen veranderd.
    Echt respect voor je dat je doorgaat met het leven zoals wij allemaal, zelfs getrouwd! Vind het echt heel knap! moest het toch nog even kwijt..
    Veel Liefs Linda

  2. Op 28 oktober was het naar verluidt volle maan. Dat past bij dat gedicht. Maar wat mij opviel in een nieuwsbericht… De nieuwslezer gaf aan dat het tevens een volledige maansverduistering zou worden en dat die niet te zien zou zijn vanwege de bewolking… Nou ja, als de maan volledig verduisterd is, dan valt er toch ook niks meer van te zien bij onbewolkt weer??????

  3. Lieve Kim ik weet niet hoe je aan mijn gedicht bent gekomen en daar ga ik ook niet moeilijk over doen. Ik ben zelfs zeer vereerd dat mijn gedicht er tussen staat. Mooie site zonder geouwe…….
    Dikke Kuzz ND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.