Touché

Als je treffers wilt, Man krijgt sneeuwbal tegen wang
bereid je voor op missers.

10 reacties

 1. Je bent lekker op dreef vandaag zie ik, wel een rake tekst trouwens, al sla je met toucher weer nét even de plank mis geloof ik, maar dat komt waarschijnlijk door die e met een streepje er op die je robot niet begrijpt?
  Oh ja, tot volgend jaar ! (Ik ben goed geïnformeerd hè?) :Knipoog:

 2. Zeg, sterk karaktertje, zal ik het maar wijzigen dan?
  Touché zegt ie idd beetje raar, terwijl ie toucher helemaal goed zegt. Foei foei. Never mind, het gaat om de inhoud hè, niet om de vorm!
  Ja, sowieso tot volgend jaar!! :Knipoog:

 3. OK Kim, misschien een beetje flauw van me, inhoudelijk kan ik er wel dagenlang over spreken.
  In ieder geval: ik bereid me altijd voor op missers, maar toch steeds weer vielen ze me zwaar, maar ik leer er langzamerhand wel mee omgaan. Ik wordt een oud en wijs man, let maar op! :roll eyes:

 4. Precies, leren van je ervaringen. Missers zijn nooit leuk, wennen doen ze ook nooit. Maar de les die je eruit leert is wel belangrijk, dan heeft het toch nog zijn functie gehad… En jij bent toch al een wijs man?

 5. @Hannah, in de roos!
  @Kim, daar ben ik blij om alhoewel: garantie tot de deur (niemand is volmaakt), maar een boeman ben ik nooit geweest hoor, slechts een mensch van goeden wil.

 6. Wat zeg je dat leuk! En trouwens, het is niet slechts, want als je uitgangspunt goed is, je van goede wil bent, vind ik dat erg belangrijk. Oké, garantie tot de deur, maar dat is genoeg, toch??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.