Bloesems van het leven

Het stormt, smiley hangt aan buspaalNa een storm kan je

Nooit de bloesems terug brengen aan de takken

hoe hard je het ook probeert.

Het oude jaar versleten

Het nieuwe jaar geboren

De bloesems komen terug….
Gelukkig nieuwjaar!

Een frisse bries tegen mijn vingertoppen.
Rondom fluiten vogels hun victorie.
De bloesems schitteren hun kleur.
Het is een lentedag in januari.

Onder een uitgestrekte grijze deken.
Denken mijn gedachten in euforie
Geen uitglijders in deze winter.
Het is een lentedag in januari.

Een zonsondergang tijdens het diner.
Dat verlicht de onhebbelijke calorie.
De dag opent al mijn zintuigen.
Het is een lentedag in januari.

Natuur gedicht van Alexander

2 reacties

  1. Jij ook de beste wensen voor 2005, wij komen net als de bloesem ook weer terug, met rare verhalen. ;)Wanneer kom jij weer met een raadsel, of de oplossing van het vorige raadsel. Maak er een mooi jaar van en geniet.

  2. Peggy & Jackie, goed, dat behoort dan bij deze tot 1 van mijn goede voornemens, mijn eerste eigenlijk… om weer een raadseltje te plaatsen. Het antwoord, als ik het niet vergeet zal ik het morgen, oftewel later vandaag, plaatsen! En natuurlijk ook nog de beste wensen, ik kijk uit naar jullie verhalen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.