Zo is het!

Verdriet, zo is het

mensje is zo aan het huilen

Verdriet lijkt vaak zo zinloos,

maar het leert ook vaak het geluk kennen.

Op een website las ik deze tekst:

“Verdriet hoort er ook bij! Wat zijn wij toch bijzonder. Ja ik heb het over ons, wij mensen. Wij kunnen van het ene op het andere moment onze emoties veranderen. Als je ergens in een bepaalde situatie zit, dan lijkt het alsof je daar voor altijd in zit en dat het nooit meer zal veranderen. Maar alles verandert en soms duurt het even. Dus ook het geluk gaat weer voorbij en maakt dan soms weer even plaats voor verdriet. En ook het verdriet gaat weer voorbij, al is het soms nog zo donker. Dat is leven.”

Spreekt u dit ook aan en wilt u meer lezen? Dan vrwijs ik u naar Wat kan je doen als iemand verdrietig is

2 reacties

  1. Roy, dat doet me denken aan mijn tekst op mijn weblog op mijn homepage. Die ging ook over een lach en een traan. Gisteren was het namelijk 13 jaar geleden dat ik betrokken raakte bij een ernstig verkeersongeval. Dat roept herinneringen op, een traan. Maar ook plezier gehad, leuke dingen gedaan, avondje cabaret in de schouwburg, een lach. En zo is er altijd weer evenwicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.