Geblinddoekt van de berg af

Blindelings de berg af

“Ik ben een leek op de fiets en ken ook niet veel van koers”

Jan Bardi daalt maandag blindelings Alpe d’Huez op de fiets af, en riskeert daarmee letterlijk en figuurlijk op zijn bek te gaan. De stuntman zal, met een fluwelen zak over zijn hoofd, proberen de 21 haarspeldbochten te overleven. “Wielrenners noemen het gekkenwerk, zelfs als ik via een radio instructies zou krijgen”, zegt Bardi. “Maar ik vertrouw volledig op mijn andere zintuigen.”

Blinddoek

Maandag is het rustdag in de Ronde van Frankrijk. De Sporza-show ‘RonDeRonde’ daagt Jan Bardi uit om die dag de halsbrekende blindenrit op Alpe d’Huez tot een goed einde te brengen. De renners volgen twee dagen later, bergop weliswaar. Bardi, befaamd voor zijn psycho-stunts, krijgt een stalen plaat voor de ogen gebonden en een zak van zwart fluweel over het hoofd. Hij zal geen steek zien. Op een fiets van Eddy Merckx en op de voet gevolgd door Thuis-actrice Marleen Merckx en Roger De Vlaeminck begint de stuntman op het middaguur aan zijn expeditie.

6 reacties

 1. Nou, pap jij maar lekker met Ilse, je gids op het internet aan, ik wens je veel succes!
  Even serieus, als je zin hebt; onderneem een poging zou ik zeggen, om de waarheid te achterhalen rondom deze illusionist die zich geen illusies maakt.

 2. Kim en Leendert,
  Ik heb er goede hoop op dat er morgen of overmorgen wel een artikel hierover in de krant zal staan. Van zodra ik iets vind, zal ik het privé doorsturen.

 3. Het wil nog niet zo lukken met Ilse. Ze heeft wel heel wat te vertellen, dat wel, maar ik wilde van haar gewoon weten of Jan Bardi met succes zijn stunt voltooid heeft. Nou, en dat weet ik nog niet.
  Ja Kim, mocht jij het ergens lezen, dan houden Leendert en ik ons aanbevolen voor dat nieuws!
  Ik las nog dat Britney Spears gaat trouwen. Kennelijk heeft Ilse ook interesse in roddels…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.