Niet morgen, maar nu!

Je bent het resultaat van alle vroegere afbeeldingen die je voor jezelf geschilderd hebt.
En je kunt altijd nieuwe schilderen.
Verfblik
W. Dyer

Niet morgen maar nu

Dr. Wayne Dyer heeft wereldwijd zijn naam gevestigd als de psychotherapeut met de heldere inzichten, de begrijpelijke woordkeus en de praktische adviezen. Al meer dan vijfentwintig jaar behoort hij tot de top van de inspirerende en spirituele leiders. Zijn boek ‘Niet morgen, maar nu’ bood hulp aan honderdduizenden lezers over de hele wereld. In Willen is kunnen laat Wayne Dyer zien hoe je op eenvoudige wijze kunt leren omgaan met de problemen die je in het leven tegenkomt. Of het nu gaat om meer alledaagse dingen als tegenslag op het werk, of om ernstiger zaken als verdriet, pijn of ziekte, voor elk probleem bestaat een oplossing. Hoe vind je deze oplossing? Door de vaste denkpatronen te doorbreken die je leven beheersen. Pas dan kun je de mentale omschakeling maken waardoor je je problemen ziet zoals ze werkelijk zijn, een deel van het leven in plaats van de vervelende hindernissen die we er vaak van maken.
* * * * * *
Tsja. Illusie, werkelijkheid? Als het je iets positiefs oplevert is het altijd goed, lijkt me. Maar wonderen bestaan niet. Niet morgen en ook niet nu.

3 reacties

  1. hihi,… daar zullen Javanen niet blij mee zijn,… 😉
    Hun leus is “… wat morgen kan, doe het dan ook morgen …” , heel bekend geworden als het plan-plan, letterlijk … “haast je niet !”
    Groet Roy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.