Proef het avontuur

Proef het avontuur

Proef het avontuur met kleinkunstenares Charlotte Glorie!
Hebt u een visuele handicap en wilt u uw familie, vrienden, buren of collega’s eens laten ondervinden hoe het is om weinig of niets te zien? Of kent u iemand die blind of slechtziend is en wilt u zich tijdens een origineel avondje uit(daging) graag inleven in diens situatie? Dan is het “Proef het avontuur“diner bij Gonzales Barbecue Restaurant Deventer echt iets voor u!

Wat houdt het in?

U nuttigt uw voor- en nagerecht in volstrekte duisternis. Daartussendoor kunt u in het schemerdonker genieten van een barbecue-buffet. U zult ontdekken dat samen eten in het donker verbroederend werkt en dat dit soms leidt tot serieuze gesprekken, soms tot hilarische taferelen.
Naast alle culinaire heerlijkheden presenteren wij drie verrassende optredens van de blinde, Apeldoornse kleinkunstenares Charlotte Glorie. In het donker brengt zij haar luisterliederen en conferences ten gehore. Vol humor en bewogenheid belicht zij het feit dat haar publiek eventjes net zo weinig ziet als zij. Ze laat u genieten van haar niet-alledaagse kijk op de mogelijkheden en beperkingen van zien en niet-zien. Het feit dat u haar alleen maar hoort en niet ziet, zal haar optredens des te indringender en boeiender maken.
Tijdens het eten komt Charlotte bij u aan tafel zitten, zodat u met haar kunt praten over wat u in het donker ondervindt en hoe zij haar eigen visuele handicap in het dagelijks leven ervaart. Wat zij tijdens deze gesprekken opvangt, zal ze direct in haar programma verwerken. Hierdoor wordt de avond een sprankelend geheel en heeft elk “Proef het avontuur”-diner zijn eigen unieke karakter.

Waar? Bij Gonzales Barbecue Restaurant, Engestraat 9 Deventer.
Wanneer? Donderdag 15 september, donderdag 13 oktober en donderdag 10 november 2005 om 18:15 uur.
Reserveren? Voor deze unieke avond is reserveren noodzakelijk. Bel 0900 43 93 55 44 of 0570 601077.

2 reacties

 1. Beste mensen
  Houden jullie dit jaar nog een proef het avontuur diner en zoja wanneer?
  Wij zouden dan graag willen komen als de datum ons past.
  Graag jullie antwoord.
  Bvd Jannie Hungry

 2. Beste Jannie,

  Deze blog heb ik uitsluitend geplaatst om aandacht te geven aan dit leuke concept. Ik heb er verder niets mee te maken. Onderaan de tekst staat een telefoonnummer en hopelijk biedt dat uitkomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.