Kies je reïntegratie

Missie

Ieder mens heeft een doel.
Zolang hij dit doel niet bereikt zal hij niet lekker in zijn vel zitten.
Uit onderzoek is gebleken dat ieder mens tussen de 500 en 700 talenten en vermogens bezit.
Ieder mens heeft waarschijnlijk wel eens de uitdrukking gehoord: “Werk hebben dat is niks, maar werk houden.”

Vooral in de reïntegratiewereld is het zeer belangrijk te weten wat iemand wil en kan, voordat men hem of haar met een bedrijf in contact brengt. Tenminste, als men graag ziet dat iemand ergens voor een zeer lange tijd gaat werken. Besteed men hier te weinig aandacht aan dan kan het zijn dat zo iemand binnen 3 maanden weer is afgebrand.

Helaas is dat vandaag de dag met grote regelmaat het geval. Met als resultaat dat we weer van voren af aan kunnen beginnen. Daar is niemand bij gebaat en zeker de klant niet.
Gemiddeld breng je toch zo’n 8 uur per dag op je werk door. Dan mag het toch op zijn minst wel een plek zijn waar je graag naar toe gaat en als het even kan werk doet wat je leuk vindt.

Reïntegratie

Re-integratie is niet alleen een plicht, het is wettelijk bepaald dat je als WW-er en/of WAO-er zelf mag kiezen WAAR en met WIE je deze onderneemt. Deze wettelijke regeling heet ‘IRO’.

Kies je reïntegratie!

Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Archief

1 reactie

  1. Ik ben op het moment in discussie met en over het reïntegratiebureau waar ik voor gekozen heb toen ik in fase 3 van de ww kwam. Kan er hier niet over uitweiden zolang de zaken nog lopen, je weet per slot van rekening nooit wie het leest, maar t.z.t. schrijf ik het allemaal op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.