Penisdialogen

Penisdialogen

Ooit gehoord van de vaginamonoloog? Misschien is de site penisdialogen (inmiddels opgeheven) er wel de tegenhanger van, of beoogt dat te zijn!

Ik lees onder andere:
Ben ik een kerel of is de vertrutting bij mij ook toegeslagen?! Doe de test!
Penisdialogen.nl: tegen de vertrutting van de Nederlandse man. Test hier in welke categorie je valt.
Heeft onze test uitgewezen dat je vertrut bent? Maak je geen zorgen met onze 8-steps cursus zit je zo weer op de goede weg…
********
Er is een nieuw soort man opgestaan, de metroseksueel. Hij kan homo, hetero of bi zijn, staat open voor zijn vrouwelijke kant, en is herkenbaar aan zijn goed verzorgde uiterlijk, zijn gevoel voor stijl en goede omgangsmanieren en aan het feit dat hij – in ieder geval enigszins – cultureel onderlegd is.

De ‘ultieme metroseksueel’ is David Beckham, maar ook George Clooney, James Dean en David Bowie kunnen goed als rolmodel dienen.
Uit: het handboek voor de moderne man’ / Michael Flocker

12 reacties

 1. hey!
  erg leuke log heb je hoor! kom je ook eens langs die van mij? heb ook nog een andere dan deze die hierboven gelinkt is, eentje tegen dierenmishandeling
  http://www.dierenecties.web-log.nl

  zou leuk zijn mocht je ook eens langskomen, en mss beetje reclame maken 😉 tis in naam van de mishandelde diertjes moet je maar denken…

  groetjes Jill

 2. Ok, dit wordt een voorzetje, of de aftrap!
  Je score is: 60
  Bij jou is de vertrutting al een beetje toegeslagen. Als je er nu niks aan doet ben je straks te laat. Voor je het weet loop je met een baby in een draagzak
  en wil je over alles praten om in contact te komen met je innerlijke kind. Je zit absoluut in de gevarenzone.

 3. Je score is: 50
  Bij jou is de vertrutting al een beetje toegeslagen. Als je er nu niks aan doet ben je straks te laat. Voor je het weet loop je met een baby in een draagzak en wil je over alles praten om in contact te komen met je innerlijke kind. Je zit absoluut in de gevarenzone.

  Maar ik wíl er helemaal niets aan doen, nou ja, dan maar een trut en bovendien is Berry nog erger en heb ik nog 10 punten te gaan: OK Berry recht zó die gaat brother sister :Knipoog:

 4. En zo is dat! Ach, als ik die vragen zo eens bekijk is er maar knap weinig voor nodig om in de gevarenzone te komen. Vraag me wel af wat voor types die vragen bedacht hebben, of erger: de uitslag! :Knipoog:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.