Oma weet raad

Oma weet raad

Oma weet raad, ik nu ook! Voor in de categorie handige weetjes:
Vrouw hangt de was op en haalt hem weer af

Als u een tennisbal met de was in de wasdroger doet, zitten er bijna geen kreuken meer in als u de was eruit pakt.

Doe bij elke volle machine (droger) een grote droge badhandoek, dit verkort de droogtijd aanzienlijk! Spaart energie en (droog)tijd. Probeer maar eens.

Oma zit te breien

Voor meer raad:
omaweetraad.nl

21 reacties

 1. Ja komt helemaal in orde! Lang geleden tenniste ik zelf maar heb daar geen tennisbal aan overgehouden.. maar familie van me wel dus voorraad genoeg!

 2. Dit heb ik ook gelezen; in de libelle volgens mij?
  Deze hab ik van TV en ik wist het niet: Als je [stoof]vlees niet gaar is/wordt, doe er dan een scheutje cola bij!? :Knipoog:

 3. Heeft iemand een verklaring voor de werking van deze tips? (Dat is dan weer de mannelijke kijk op dit soort dingen.) Heb het nog niet geprobeerd. Maar stoofvlees dat niet gaar wordt deugt niet, weg ermee!

 4. @ Henk; dan is dat arme beest voor niks doodgegaan. Hier wordt niks weggegooid.
  Ben je nou een Hollander of niet! 😉
  Ik heb nog een tennisbal liggen van de hond….

 5. Ja die’s gek.
  Het gaat er niet om hoe je er komt, áls je er maar komt! En nee, dan bedoel ik niet bij de ingang van de kerk vanaf de toren…

 6. Handige weetjes, Kim! Ik neem ze mee naar m’n forum, met een verwijzing naar je weblog. Tenzij je er bezwaar tegen hebt … dan haal ik het weer weg.
  Bij ons is de droogtijd in de droger aanzienlijk verkort sinds we een nieuwe wasmachine hebben; die centrifugeert efficiënter. En de wastijd is ook veel korter. Dat moet op het eind van het jaar wel schelen op de energienota.

 7. grappig dit , nog een tip als je een winterjas wast met van dat watte noem ik maar ff erin dan ook tennisbal erbij dan schuift dat watte niet weg. :Glimlach:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.