Even snel ontspannen

Echt ontspannen kan ook in een uurtje
Bron: SP!TS

Hard werken vraagt eigenlijk om een flinke ontspanning. Maar de meeste mensen hebben weinig vrije tijd en hebben al helemaal geen tijd om een hele dag in een kuuroord rond te dobberen. Twee ex-studenten van de hotelschool bedachten daarom Urban Oasis: Een Spa dat ervoor zorgt dat je binnen een uur weer ‘fris en fruitig’ buiten staat.

Man leest en gaat dan slapen

Wie denkt dat ontspannen vooral een kwantitatieve zaak is en minstens twee weken Frankrijk vereist, vergist zich. Ook in veertig minuten kun je je weer fris als een hoentje voelen, ontdekte De Kanter en zijn collega Kelderhuis.
In Urban Oasis komt de gestrest binnengerende gast eerst rustig bij met speciale thee, ontspannende muziek en prettige kleuren. Daarna gaat men naar de SpaCapsule, een soort eivormige zonnebank waar je op je buik op moet liggen. In de SpaCapsule krijgt de gast tijdens het kijken van een dvd een massage via een massagebalk en waterstralen.
Er volgt nog een energieboost in de vorm van een Spa-cocktail met vers fruit zodat ontspannen en wel de stress weer in gedoken kan worden.

2 reacties

  1. Nu mij lijkt het wel wat, maar in mijn tuin met een spaatje en de zon en een meditatie-cd.. ben ik waarschijnlijk wel goedkoper uit,met hetzelfde effect
    Kim jouw vlinder is ook aangevlogen,op mijn log
    knufff Karnayna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.