Pratende wasmachine

Pratende wasmachine

Vroeger hadden we een walkie talkie. Maar steeds vaker worden verschillende functies in één apparaat geïntegreerd. Nu hebben we een Washy Talky.
Inderdaad. Een pratende wasautomaat. De machine begint met een kort melodietje en na zeven seconden vraagt André van Duin een optie te kiezen.
Poppetje zet wasmachine aan
De tv-komiek is van alle markten thuis, zo blijkt. Want hij geeft, indien gewenst ook toelichting op de verschillende opties. En dat doet hij in acht talen. Gelukkig, hij kan zijn werk ook stil doen. Voor euro 889,- te koop bij de speciaalzaak.
o.a. bijelectrolux
Wasmachine

Bron: Parool

Leuk initiatief, waarschijnlijk een goed hulpje voor mensen met een visuele handicap. Maar wat mij betreft: moet die stem nou echt van André van Duin komen? De was doen is toch al mijn hobby niet, ik denk niet dat het geluid van zijn stem het daar beter op zal maken..

Studenten ontwerpen pratende wasmachine

5 reacties

  1. Ha, nou zodra ik die stem hoor zou ik prompt bonte en witte was door elkaar gaan gooien, kookwas aanzetten en zo. Geen best resultaat zal dat geven! :Knipoog:

  2. Mm, ik vind het toch wel veel geld eigenlijk. Ik heb gewoon een Whirlpool-toestel met weinig knoppen en het is heel toegankelijk voor onze doelgroep. En als je een wasmachine instelt, althans ik heb dat toch, dan is dat in 5 seconden gepiept. Daarvoor hoef ik echt geen spraak te hebben. Misschien wel een leuke gadget voor sommige mensen, maar niet voor mij dus. :Glimlach:

  3. @Kim, ben het met je eens hoor. Ik zou zelf zo’n ding ook niet nodig hebben, en echt niet alleen omdat André me vertelt wat ik moet doen! 😉

    De machine die wij gebruiken is goed bedienbaar, heb er geen hulp bij nodig. Maar ach, het is wat je zegt; het zijn van die hebbedingetjes, meer voor de lol dan echt noodzakelijk. Maar persoonlijk vind ik dat dat voor wel meer dingen geldt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.