Valentijnsdag

Valentijnsdag

Je ontkomt er niet aan; midden in de saaie, grijze, Hollandse winter zijn alle winkels ineens felrood gekleurd. Jawel, het is weer Valentijnsdag! Of je het nou superleuk vindt, of complete onzin; je kunt er de laatste jaren bijna niet meer omheen. Geen zin om je grote liefde voor de zoveelste keer op een doos chocolaatjes of een boxershort met hartjes te trakteren? Doe eens origineel en geef een boek met Valentijnsdag! Want wat is er romantischer dan op een koude winterdag voorgelezen te worden uit je favoriete boek?

Illustratie (Illustratie: Dorus Brekelmans, mijn neef!)

10 reacties

  1. Ik moet het ook maar eens wat vaker gaan doen en niet alleen op Valentijnsdag (trouwens ik heb helemaal niets met Valentijnsdag)

  2. Nee, dat zijn van die verplichte nummertjes waar ik dan op voorhand al niet aan meedoe. Maar tussendoor eens uit eten, of in de stad kopje koffie drinken met iets lekkers erbij kan ook héél leuk zijn, en wat mij betreft leuker dan op Valentijnsdag bloemen of parfum of weet ik veel.

  3. Ik geef mijn vrouw nooit wat voor haar verjaardag en als ik haar wel wat geef dan roept iedereen dat het niet romantisch is.
    Vorige keer kreeg ze een LCD beeldscherm. Niet romantisch, maar ze vond het wel fijn.

  4. Ik heb voor de lokale krant een aantal jongeren geïnterviewd over Valentijnsdag en over liefde. Het was fantastisch om te horen wat ze daarvan vinden. Ik zal er vandaag of morgen een logje van maken op mijn web-log. Je web-log is een feestje om te bezoeken Kim!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.