Midi

Midi

Laatst kwam ik verschillende midi’s tegen, die wel aardig klonken. De originele versies zijn vele malen mooier, dat wel. Sommigen zijn duidelijk te herkennen, anderen wat minder.

Muzikant

Weet jij uit welke film of musical deze komen??

voorbeeld 1
Of deze voorbeeld 2

26 reacties

  1. Beide fragmenten klinken mij bekend in de oren. Eerder vanavond bezocht ik de website http://www.opdiefiets.nl en daar kun je ook midi’s beluisteren. Ik vind het jammer dat het als speelgoedinstrumenten klinkt, want op zich worden de originele stukken goed nagespeeld. Maar ja, waar nu dat eerste fragment van is? Ik weet het niet Kim. Een of ander Engels stuk of zo?

  2. Zeg Kim, die presentatie van Patricia klinkt heel goed! Dat doet mij opeens denken aan Visio het Loo Erf, waar mij verteld werd dat ze daar zulk soort videoproducties maken. Je kunt zo’n presentatie dan bij je sollicitatie verzenden. Prachtig toch?

  3. Zeker mooi, ik vind dat die dame het heel goed verwoord heeft. Ik was trouwens ook al aan het rondkijken bij die appels maar ik zag je niet. Maar goed, ken je haar??

  4. Tja, haar naam komt mij bekend voor. Voordat ze vertelde dat ze psychologie gestudeerd had wist ik dat al. Maar waar ik haar dan van ken? Ook dat zou ik zo gauw niet weten. Deed zij mee in Snappi de krokodil?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.