Somewhere over the rainbow

Somewhere over the rainbow

Rainbow

Way up high,
And the dreams that you dream of
Once in a lullaby.
Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly.
And the dreams that you dream of,
Dreams really do come true.

Someday I’ll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me.
Where troubles melt like lemon drops
High above the chimney tops
That’s where you’ll find me.
Vlindertje
Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly.
And the dreams that you dare to,
oh why, oh why can’t I?
Well, I see trees of green and red roses too
I watch them bloom for me and for you
And I think to myself what a wonderful world.
I see skies of blue and I see clouds of white
And the bright blessed days I like the dark
And I think to myself what a wonderful world.

The colors of a rainbow so pretty in the sky
Are also on the faces of people passing by
I see friends shaking hands sayin’ how do you do
They’re really sayin’ I, I love you.
I hear babies cry and I watch them grow
They’ll learn much more than we’ll know
And I think to myself what a wonderful world

Someday I’ll wish upon a star
Wake up where the clouds are far behind me.
Where troubles melt like lemon drops
High above the chimney tops
That’s where you’ll find me.

Somewhere over the Rainbow
Way up high.
And the dreams that you dare to,
why, oh why can’t I?

(Israel Kamakawiwo’ole)

12 reacties

 1. The wizzard of Ozz, leuke musical, en dan te bedenken dat wij hem ooit in een theater hebben gespeeld… maar dan zonder dit nummer… Mijn rol(len)? Ik herinner me nog een smakker, een berentijger en als klapstuk de slechte heks van het westen Evilline… erg leuk dat het door dit weer boven komt drijven… zucht… wat gaat de tijd hard!
  Just Silly :Knipoog:

 2. Héééé Kim!
  Fantastische weblog heb je meid! Ja, ik reageer misschien wel wat weinig, maar weet dat ik regelmatig naar je pennevruchten kom kijken.
  Ik heb eigenlijk een vraagje: Wil je me aub eens het geheim meedelen van je visueel aantrekkelijke site? Hoe selecteer je zelf die afbeeldingen en hoe weet je wat er opstaat, of heb je hulp van Berry??? En hoe geraak je aan die plaatjes???
  Oh please, ik ben zooooooooo benieuwd, ik zal vanaf nu heeeeeel regelmatig op Ctrl+F5 drukken ;). Maar eerst dit nog posten.
  Doeg!
  Groetjes
  Je naamgenootje

 3. Hé Kimmie, leuk jou hier te treffen!
  Mijn geheim is geen geheim hoor!
  Maar eehh, dat control f5 ken ik weer niet…
  Oké, ik zal even toelichting geven. Berry is een groot verzamelaar, van alles zo ongeveer. 😉 Hij heeft dus ook heel veel gifjes en jpg-tjes en zo. Ook mijn moeder plukt die dingen nogal eens van het internet. Die zet ik op mijn computer, maar geef er een voor mij herkenbare omschrijving cq naam aan. Anders moet ik telkens Berry vragen naar een plaatje dat bij dit of dat onderwerp past. Schiet niet op. Dus over het algemeen kan ik zelf uit die lange lijst wel iets passends vinden. En verder probeer ik plaatjes op te slaan die betrekking hebben op het onderwerp waarover ik schrijf, zoals met dat boek van Osho. Als het me zelf niet lukt het plaatje op te slaan vraag ik Berry dat te doen. Moet je zeggen dat dat meestal het geval is, al is het maar om te laten controleren of het fotootje of afbeeldinkje wel bruikbaar is, want zoals je weet zeggen de omschrijvingen op het internet niet altijd, meestal niet, genoeg over wat er op te zien is. En verder doe ik maar wat. Ik hoor het vanzelf van mensen als een afbeelding niet getoond wordt, zodat ik het kan corrigeren. Maar goed, nu moet jij me toch eens vertellen hoe je dan weet wat ik allemaal aan plaatjes heb staan??
  Groetjes, Kim I!!

 4. Thanx Kimmie!
  Effe over die Ctrl+F5. Dat is gewoon dat je de pagina vernieuwt, ongeveer hetzelfde principe als F5 alleen zie je met F5 niet altijd updates staan, met Ctrl+F5 normaalgezien wel.
  Ik merk aan jouw eigen infosite en nu ook ana deze weblog (hier door in de codes te snuffelen) dat jij vaak afbeeldingen gebruikt, en da’s keitof! Ik probeer het ook wel te doen op mijn site maar ’t is niet altijd gemakkelijk.
  Ik heb nu een “omgangstipspagina” die redelijk lang aan het worden is en daarom wilde ik toch wat “verluchting”, een adempauze, inbouwen, door wat plaatjes te gebruiken. Maar ik zal eens gaan googelen en hopen dat ik dan de juiste dingetjes gebruik; zoniet, dan zal ik het ook wel horen, denk ik.
  Handig voor jouw zeg met zo’n verzamelgekke partner, haha :d.
  Nou ik ga dan nu wat googelen en mijn pagina wat opfleuren met hopelijk fijne tekeningskes!
  Doeg!
  Kims

 5. Kims! Nou daar had ik nog nooit van gehoord, dat ctrl f5. Weer wat geleerd.
  Als je me vertelt, doe maar per mail, naar wat voor soort plaatjes je op zoek bent stuur ik ze wel op. Als ik met google ga zoeken naar afbeeldingen krijg je soms resultaten die niks te maken hebben met wat je zoekt, behoorlijk vervelend dus.
  Dus laat maar weten, oké?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.