Tv toys

Tv toys

In TV Toys maak je een wandeling door de wereld van film en televisie. Via het grote dierenbos van Meneer de Uil kom je langs het kasteel van Ti Ta tovenaar en het kasteel van Ollie B. Bommel. He, is dat niet de boom van Paulus de Boskabouter? Wandel je verder dan zie je woonwagen van Pipo de Clown, de keuken van Saartje uit Swiebertje en Dappere Dodo met zijn vriendje Kees en alle andere kameraden. En dit is nog maar het begin. Want nadat je een bezoek hebt gebracht aan het kasteel van Floris, zie je in de haven de Bereboot liggen met Maatje, kapitein Brom en al die anderen. Je loopt op je tenen door Sesamstraat, griezelt in de ondergrondse gangen van de Ninja Turtles.

voordat je even tot rust komt in ….. Gotham City, waar Batman en Robin ervoor zorgen dat je veilig bent. Even het trappetje op en je bent in de Far West.
Wandelende krokodil
Ben je bang voor krokodillen, ga dan niet naar de jungle van Tarzan maar neem een kijkje in Smurfenland. Of ga de ruimte in met Thunderbirds, Star Wars en Star Trek. Uitpuffen kun je dan weer in de sprookjesachtige wereld van Studio 100 waar je wordt omringd door Robin Hood, Doornroosje en Assepoester. Niet sprookjesachtig, maar zeker niet minder leuk K3, Samson & Gert en kabouter Plop. Allemaal te bewonderen in originele kostuums en decorstukken.

TV Toys
Wilhelminaweg 21
6951 BM Dieren
Tel: 0313 490 888
Fax: 0313 490 889
E-mail: info@tvtoys.nl
Website Tv toys

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Dagje uit

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.