Atlantis, zaden verspreiden in de spiritualiteit

Atlantis

Bij veel mensen in het spirituele circuit komt de herinnering aan Atlantis terug. Een herinnering aan wijsheid en de kracht van energie. Al deze genezers op aarde zijn verbonden met de oude Maya’s.

Deze wijsheid wordt doorgegeven en die energie is collectief gemaakt. Groeperingen bestaan altijd… ook hier. Niet dat de een slechter of beter is. Ieder doet wat anders in liefde en licht. Ieder heeft een andere taak.

Aardbol

Iemand kan een held zijn door terug te keren naar jullie aardbol om anderen juist bewust te maken… Zijn herinnering aan Thuis is hem volledig afgenomen. Anders krijgt hij een dubbel gevoel en kan hij zijn rol niet goed spelen. Wat er nu op aarde zichtbaar wordt is de dualiteit.

Zaden

Zie het als zaden die in de aardbodem worden geplant. De een groeit krom, de ander komt helemaal niet uit, en weer een ander bloeit in volle geuren en kleuren… En alles is nodig om te ervaren. De groep die volop wil bloeien heeft dus een collectieve ‘herinnering’. Deze mensen mogen een ander proces beleven en verwerken dan de plantjes die krom zijn. Die groeien een andere kant uit om een andere werkelijkheid te ervaren. Die niet anders is maar anders lijkt. Wat wij verwerken is een trilling die verleden tijd maar tegelijkertijd ook de toekomst is. We verwerken yin en yang… want bij Licht hoort Donker.
En als wij ons lichtje in ons laten werken zal het donker toch mogen verdwijnen en dat kan alleen door een BEWUSTE collectieve verwerking.

Yinyang

Dus, heldere zieners, heldere voelers en heldere weters… laat je energie verbonden worden met andere zielen. Je hoeft het niet alleen te doen. Stop met oordelen, vertrouw die andere heldere ziel en maak “veroordeel” tot “O”. Juist, een cirkel, die doorgeeft.

Geef deze boodschap door, zodat wij allen samen onze herinnering weer krijgen te zien, te horen of te voelen. Atlantis. Wij, jullie zieners, verwerken een oer herinnering… de gebeurtenis van de ondergang van Atlantis. En jullie weten het. Hoor, zie en voel maar! Het is tijd om het nu los te laten. Volg jullie weg, allemaal samen naar de volgende dimensie. Deze weg is jullie hart, die leidt naar het ontdekken van de geheimen van je ziel, onze ziel.

The Light We Share

Leesmeer over Maya voorspellingen op deze site.