Maya voorspellingen

Het jaartal 2012

Over het jaartal 2012 werd in het verre verleden al veel gezegd en geschreven. Diverse culturen en beschavingen maken hier melding van. Over een ding zijn zij het eens, in 2012 eindigt de huidige cyclus van de aarde. Met name de Maya en de Egyptische cultuur spreken hierover.

Tijdperk

Volgens diverse overleveringen van natuurvolken zoals onder andere de Hopi (indianen) en de Sioux (indianen)in Noord-Amerika eindigt het huidige tijdperk waarin we leven in 2012 en zal er een zogeheten Nieuw Tijdperk aanbreken. De Mayacultuur (Midden-Amerika) was een beschaving die beschikte over de meest geavanceerde en accurate kalender waar de huidige wetenschap tot nu toe nooit een fout in heeft kunnen constateren. Deze kalender eindigt in 2012.

Cijfers

Maya kalender en voorspellingen

Volgens de Maya kalender eindigde de vorige wereld in 1987 en start de Nieuwe Wereld in 2012. De Mayavoorspellingen vertellen ons ook dat tegen 2012 de wereld over een heel nieuwe technologie zal beschikken en dat wij het concept tijd dat bij de 3e dimensie behoort zullen overstijgen. Dit kan enkel plaatsvinden via het 4e dimensionale plan waarvan de kern in ons hart zetelt. De overgang van de oude naar de Nieuwe Tijd is dus niet mogelijk via het emotionele, mentale en intellectuele veld. Belangrijk is dat we nu verder durven en willen kijken dan dit 3e dimensionale veld.

De bron van deze tekst is een site die is opgeheven. Mogelijk omdat 2012 al even voorbij is! šŸ™‚

Links
Op 21 december 2012 verwachten velen dat er iets staat te gebeuren. Op deze startpagina vind je links over 2012 van Egypte tot Maya.