Aura-Soma kleurtherapie

Aurasoma kleurtherapie

AuraSoma is een holistische therapie en gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Het is niet gericht op één aspect, of alleen op de symptomen, maar meer op het in balans brengen van de energieën in en om ons lichaam. Uw persoonlijke kleurenkeuze brengt deze energieën weer in evenwicht en daardoor uw lichaam in balans.

Door de eeuwen heen heeft wetenschappelijk onderzoek de invloed van kleur op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele “wel-zijn” onderzocht. Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie. Deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen. Zo wordt in ziekenhuizen bijvoorbeeld blauw licht gebruikt bij baby’s die een onvoldoende leverfunctie hebben, en in gevangenissen roze om tot rust te komen.

Regenboog
Aura-Soma gebruikt alle kleuren van de regenboog om de mens weer in balans te brengen. De meer dan 100 kleurencombinaties in de flessen bieden de basis voor uw eigen intuïtieve kleurkeuze. Daarom is Aura-Soma een unieke kans om uw eigen kleurrijke heelmeester te worden.

Vicky Wall, apothecares en natuurgeneeskundig therapeut “herontdekte” de kracht van kleuren en zo ontstond Aura-Soma. Aura staat voor de kleuren die ons lichaam omringen als een elektromagnetisch veld. Soma is het Griekse woord voor lichaam. Aura-Soma is met andere woorden levende of belichaamde energie. Je bent de kleur die je kiest.

Magenta hoogste kleur; de achtste chakra Rescue en violet voor de kruin en het gezicht.
Blauw en blauwe combinaties voor het keelgebied.
Blauw/groen en groene combinaties voor de borst en de hartstreek.
Geel/goud en goud combinaties voor de maag en zonnevlecht.
Oranje “schok”breker voor het onderlichaam en het emotionele lichaam.
Roodcombinaties zijn speciaal voor de basis-chakra.
Roze voor voortplanting en onvoorwaardelijke liefde.
Elke kleur kan worden toegepast op de voeten.

Aura-Soma Nederland