Chairman At Work, een platform voor blinde en slechtziende masseurs

Chairman At Work

Veel blinde- en slechtziende mensen zijn goed in masseren. Door hun slechte zicht kunnen ze andere zintuigen, zoals horen, ruiken en voelen, des te beter benutten! Vaak hebben zij een eigen bedrijf, maar als ZZP’er krijgen zij maar één of twee klussen per maand. Zo richtte Joost Rigter Chairmen At Work op: een platform waar al deze ZZP’ers zich kunnen aanmelden. Joost zorgt voor klussen, en de masseurs voeren ze uit!
Blind mannetje
Zelf heeft Joost ook een oogziekte. Toen hij die diagnose kreeg, zag hij nog maar 50% en kreeg te horen dat hij misschien helemaal blind zou worden. Nu ziet hij nog maar 2%. Joost vond het moeilijk om zijn beperking te accepteren, maar zette zich eroverheen. Hij ging speeches geven en richtte Chairmen At Work op. Zo helpt hij deze masseurs, maar zelf is hij nu ook weer onafhankelijk en succesvol.

Chairmen At Work krijgt steun van Stichting DOEN, wat zelf steun krijgt van de VriendenLoterij.

Wist je dat

* Chairmen At Work masseurs niet alleen werk geeft, maar ook helpt bij de ontwikkeling om hun eigen massagepraktijk te kunnen laten bloeien?
* Het doel is om binnen twee jaar met Chairmen At Work 10 mensen uit de WAO te halen?
* Steven Europees kampioen judo tot 73 kg. in Slovenië was. Hij was bezig om te trainen voor de paralympische spelen in Bejing?
* Joost ooit clubkampioen tennis was? Mannetjes tennissen