Doe de test

Test jezelf!

Op deze sites kun je allerlei testjes doen, sommige serieus, andere puur voor de lol!

Alcohol.info
Assertiviteitstest

Drinktest.nl was ontwikkeld om mensen die alcohol drinken te voorzien van informatie en advies. De adviezen worden op basis van de antwoorden die op de vragenlijst gegeven worden met een speciaal daarvoor ontwikkeld computerprogramma geformuleerd.
De site is momenteel (2018) offline en in plaats daarvan wordt verwezen naar alcohol.info.

Biertje drinken

Financiële kennis, hoe staat het daarmee?

IQ teststevens persoonlijkheidstests, liefdestest en veel meer
IQ testen
Misschien heeft u het idee dat u op uw werk niet de waardering krijgt die u verdient of dat u toe bent aan een hogere functie? Of misschien wilt u wel gewoon weten hoe slim u echt bent? Maak dan nu snel online één van onze professionele IQ testen. Direct wordt dan na afloop online een uitslag van uw IQ weergegeven; dit is gratis!

Mind
Twijfel je of je psychische klachten hebt? Dan kan het helpen om een zelftest te doen. Er zijn verschillende tests die je kunt doen om, anoniem, advies te krijgen over jouw klachten. Let wel, het invullen van een zelftest is een momentopname. Het kan zijn dat je je op het moment van invullen heel slecht of juist heel goed voelt. Dit heeft invloed op de uitslag. Ook kan een zelftest geen diagnose stellen, dat kan alleen een hulpverlener doen. Als je snel ongerust bent is een zelftest misschien geen goed idee en kun je beter het gesprek aangaan met je huisarts over je klachten.

Online persoonlijkheidsstoornis zelftest
Extreme karaktertrekken? Met de zelftest krijgt u een indruk of er sprake is van een persoonlijkheidsstoornis.

Psychologie magazinediverse tests
Psychologische tests
123test biedt heel veel gratis tests op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Al deze online tests zijn er puur voor jou want 123test is onafhankelijk en je privacy is gewaarborgd.

Testheaveno.a. interesse-, beroeps-, beroepskeuze- en persoonlijkheidstests

Wat ben ik?uiteenlopende testjes

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Links