Vraagbaak, problemen op computergebied

Vraagbaak: Problemen, vragen op computergebied

Een vraagbaak zijn onderstaande websites, veelal met veel tips, trucs, adviezen en gratis tools.

Computerstudent aan huis
Onze studenten staan altijd voor u klaar bij computerproblemen. Of u nu een back-up wilt laten maken, een virus heeft op uw pc of problemen met een vastgelopen computer: een van onze studenten kan het verhelpen.
Computerscherm

Easy computing

Help mij
Helpmij.nl bestaat sinds oktober 1999 en is dé gratis (computer)helpdesk van Nederland. Op het forum van de vereniging kan men de meest uiteenlopende vragen stellen over pc’s, tablets, telefoons, internet, programma’s en al het andere waar elektronica in zit. Door de enorme bekendheid welke Helpmij.nl geniet vinden dagelijks grote aantallen bezoekers hun weg naar het forum. Hierdoor worden gestelde vragen meestal snel beantwoord. Daarnaast is er een database met tips en oplossingen voor talloze problemen.

Schone pc
Ongeacht of u een beginnende computergebruiker of een ervaren computerdoktor bent, dit is het ideale startpunt voor het oplossen èn voorkomen van computerproblemen. Deze website bevat namelijk ongekend veel tips, trucs, adviezen en gratis tools gerelateerd aan Microsoft Windows.

Vraagtekens

Weet het!
Webpagina voor Tips, Truuks en Inzicht in computergebruik

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Links