Spelletjes en online games

Online games en spelletjes

Audiogames
AudioGames, your resource for audiogames, for the blind, for the visually impaired!

Games, computerspel

GMA
Games designed to be fully accessible to blind and visually impaired individuals. GMA concentrates its efforts on developing sophisticated Windows-based games, while keeping its prices affordable.

Swinxs
Swinxs is een spelcomputer voor kinderen die je buiten kunt gebruiken. Het is ’s werelds eerste ‘buitenspeel computer’. Swinxs is een game console, maar werkt zonder beeldscherm. Met Swinxs speel je geweldige games voor binnen en buiten, thuis, op school, in de tuin, in het park of in de klas. Swinxs kun je in je eentje spelen, maar is ook ideaal voor grotere groepen kinderen.

Retro-kingdom.nl, webshop in Hobby en Vrijetijdsartikelen

 April 2023

Ik ben Mike Schipper, de eigenaar van Retro-kingdom.nl en al van kleins af aan een groot fan van Pokémon, Knex, Mega Construx, Harry Potter, Halo en Monopoly. Als 7 jarig mannetje was ik altijd al geïnteresseerd in het opbouwen van de toenmalig beschikbare Bouwsets van Knex en Lego. Naarmate ik opgroeide ontdekte ik dat er meer en meer beschikbaar was dan ik dacht. Ik ontdekte Mega Construx en de knuffels van Wicked Cool Toys die van een veel betere kwaliteit waren dan ik vroeger als kleine jongen altijd in mijn bedje had liggen. Ik ontdekte ook dat er veel aanbieders waren van dit soort producten, maar niettemin wilde ik beginnen met het verkopen van soortgelijke producten. Mijn liefde voor deze onderwerpen was groot. Ik wist dat ik door deze liefde uiteindelijk een webwinkel zou kunnen opbouwen.
Spelletjes spelen, monopolie 

En zie, Retro-kingdom.nl is een feit, een jaar van zoeken, uitzoeken, leren, opbouwen, inkopen, connecties leggen maar vooral mijn liefde voor deze onderwerpen hebben mij zo ver gebracht. Een webwinkel gebouwd op het fundament van liefde in plaats van verblinding van mogelijke geldzakken die deze knuffels, actiefiguurtjes etc. mij zouden kunnen brengen. Want het uiteindelijke doel wat ik heb, is dat kinderen van nu net zo veel plezier kunnen beleven aan de karakters van Pokémon, Harry Potter, Halo enz. wat ik vroeger heb gehad!
Meisje met teddybeer. 
Wij zijn Retro-kingdom.nl, een webshop handelend in Hobby en Vrijetijdsartikelen. Verschillende Pokémon artikelen, zowel officieel als fan-made hebben wij in het assortiment. Varieërend van knuffels ontworpen en uitgegeven door Wicked Cool Toys als knuffels gemaakt door hobbyisten in een loods. Niet gelicentiëerd door Nintendo, maar wel gedoogd kan niettemin een glimlach brengen op het gezicht van een Pokémon fan. Actiefiguren ontworpen door Jazwares zal het hart van een Pokémon Fan in vuur en vlam doen oplaaien terwijl een knuffel van de Pokémon Squirtle een fan voldoende kan verkoelen.
 
Voor meer info: retro-kingdom.nl/

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Links