Contact zoeken met oude bekenden, schoolgenoten, collega’s of een nieuwe liefde

Contact zoeken en/of oude bekenden terug vinden

Hieronder treft u diverse sites aan die het mogelijk maken in contact te komen met oude bekenden. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld klasgenootjes van vroeger, buren, collega’s en dergelijke.
Tevens kunt u contact zoeken met ‘nieuwe’ mensen!
Zoeken

Facebook

Linked in
Het grootste professionele netwerk ter wereld.
Schoolbank
Wie zaten er vroeger bij jou op school?

Dating

Omhelzen

Daten met een beperking
Biedt veel info over websites gericht op contact en/of daten.

dating tips
Ben je benieuwd of online daten iets voor jou is? Lees dan snel verder om onze website. Datingsites brengen je op een gezellige en ongedwongen manier in contact met andere leuke mensen. Of je nu op zoek bent naar een partner voor het leven of een vriendschap. Datingsites zijn gewoon hartstikke leuk en gemakkelijk. Vanuit je eigen woonkamer kun je daten via internet op de tijdstippen dat jou het beste uitkomt. Op deze website vind je alles wat je wilt weten over online dating in Nederland. Van het kiezen van een datingsite tot de perfecte afsluiting van een eerste date.
Dating voor gehandicapten
Deze datingsite richt zicht speciaal op gehandicapten dating en invalide-dating. Ben jij op zoek naar een leuk contact of vriendschap of relatie, dan ben je aan het goede adres bij Dating Voor Gehandicapten Nederland.

Hokjesdating

Hokjesdating
Hokjesdating is een contactsite voor iedereen die nieuwe mensen wil ontmoeten. Met iedereen bedoelen we mensen met en zonder een beperking.
Niet iedereen vind het makkelijk om nieuwe vrienden te zoeken. Hokjesdating wil het voor jou laagdrempelig houden. Wanneer je op zoek bent naar een relatie, kan dat natuurlijk ook. Wij willen dat jij je hier welkom voelt. En dat je geaccepteerd wordt. Dat is Hokjesdating. Geen datingsite, maar een veilige en betrouwbare website waarbij de nadruk ligt op het ontmoeten van nieuwe mensen. En waar je jezelf kunt zijn.
Mannen zingen
Spirituele dating community
Ontmoet gelijkgestemden voor spirituele dating of vriendschap

Zeddnet

Zeddnet
Het doel van Zeddnet is het mogelijk maken van contacten tussen mensen, die wegens een beperking (van welke aard dan ook) moeite hebben met het leggen van contacten. Daarnaast wil Zeddnet een platform bieden aan mensen met een imperfectie om elkaar te steunen, ervaringen uit te wisselen en contacten tussen mensen met en mensen zonder beperking stimuleren.
Wil je nieuwe mensen leren kennen? Om te mailen, sporten, reizen, winkelen, wandelen, theedrinken, of iets anders? Dan is Zeddnet de ontmoetingsplek voor jou.
Zoeken

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Links