Contact zoeken met oude bekenden, schoolgenoten, collega’s of een nieuwe liefde

Contact zoeken en/of oude bekenden terug vinden

Hieronder treft u diverse sites aan die het mogelijk maken in contact te komen met oude bekenden. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld klasgenootjes van vroeger, buren, collega’s en dergelijke.
Tevens kunt u contact zoeken met ‘nieuwe’ mensen!
Zoeken

Facebook

Linked in
Het grootste professionele netwerk ter wereld.
Schoolbank
Wie zaten er vroeger bij jou op school?

Dating

Omhelzen
Capido
Daten voor mensen met een beperking kan lastig zijn. Dat weten we bij Capido als geen ander. Daarom zijn wij er speciaal voor iedereen met een lichamelijke of verstandelijke handicap.

Daten met een beperking
Biedt veel info over websites gericht op contact en/of daten.
Datingsite voor blinden en slechtzienden
Wanneer je een visuele beperking hebt is het natuurlijk fysiek lastig daten. Ook online daten als je blind of slechtziend bent valt het dan niet mee. Veel datingsites zijn hiervoor niet aangepast voor blinden en slechtzienden mensen om goed leesbaar te zijn.
Online daten kan lastig zijn voor iedereen, maar het is nog uitdagender voor mensen die blind of slechtziend zijn. Foto’s en visuele elementen een belangrijk onderdeel van de profielen. Dit kan het moeilijk maken voor blinden en slechtzienden om zich een goed beeld te vormen van de persoon achter het profiel.
Daarnaast kunnen slechtzienden moeite hebben met het lezen van kleine lettertypen of het onderscheiden van kleuren. En hoewel er tegenwoordig technologieën bestaan die het mogelijk maken om websites te laten voorlezen, zijn niet alle datingsites hierop ingericht.
Bij Capido houden we rekening met iedereen die blind of slechtziend is. Want ook mensen met een visuele beperking moeten wat ons betreft zonder problemen met elkaar in contact kunnen komen en kunnen daten.  

dating tips
Ben je benieuwd of online daten iets voor jou is? Lees dan snel verder om onze website. Datingsites brengen je op een gezellige en ongedwongen manier in contact met andere leuke mensen. Of je nu op zoek bent naar een partner voor het leven of een vriendschap. Datingsites zijn gewoon hartstikke leuk en gemakkelijk. Vanuit je eigen woonkamer kun je daten via internet op de tijdstippen dat jou het beste uitkomt. Op deze website vind je alles wat je wilt weten over online dating in Nederland. Van het kiezen van een datingsite tot de perfecte afsluiting van een eerste date.
Dating voor gehandicapten
Deze datingsite richt zicht speciaal op gehandicapten dating en invalide-dating. Ben jij op zoek naar een leuk contact of vriendschap of relatie, dan ben je aan het goede adres bij Dating Voor Gehandicapten Nederland.
Mannen zingen
Spirituele dating community
Ontmoet gelijkgestemden voor spirituele dating of vriendschap

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Links