Nationale Oogbeurs nieuwe naam voor ZieZo-Beurs

Nationale Oogbeurs wordt nieuwe naam voor ZieZo-Beurs

De Ziezobeurs gaat in 2024 verder onder een nieuwe naam: de Nationale Oogbeurs. Op de beurs worden mensen met een visuele beperking in contact gebracht met organisaties en bedrijven die positief bijdragen aan de ontplooiing en zelfstandigheid van die doelgroep.
 
De afgelopen negen edities werd de beurs in opdracht van de Ziezo-vereniging georganiseerd door Ben de Wild Productions. De Ziezo-vereniging heeft echter besloten te stoppen met het organiseren van de ZieZo-Beurs in de huidige vorm. Ben de Wild Productions neemt het stokje nu over en zet de beurs voort onder de nieuwe naam.   
Oogjes
De Nationale Oogbeurs wordt gehouden op 1 en 2 november2024 in het Beatrixgebouw, Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens deze dagen zijn er lezingen, creatieve, inspirerende en informatieve workshops en andere activiteiten. Inschrijven kan vanaf 15 oktober 2023. Meer informatie kunt u vinden op de site over leven met minder zicht.

Locatie: Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht (in de voormalige locatie van de ZieZo-beurs)

Bron: DE VOORSTE KAMER
www.voorstekamer.nl/

VeineDAGEN en Jaarbeurs Utrecht zetten gezamenlijk het grootste jaarlijkse event neer voor mensen met een beperking voor jong en oud

Supportbeurs gaat verder onder de naam VeineDAGEN. Het event vindt plaats tijdens de Dutch Health Week.
VeineDAGEN blijft de ontmoetingsplek, de plek waar je inspiratie opdoet voor werk en vakantie, voor hulpmiddelen en mobiliteit en alle andere zaken die jouw leven leuker maken.
We bieden een mix van deelnemers zodat jij als bezoeker de juiste informatie kunt vinden. Informeren en inspireren doen we ook met lezingen, workshops en een open podium. En voor iedereen die mee wil doen is er een sportveld, boksring, parcours, voetbalveld, schaatsbaan en skihelling. Ook het skillsteam is erbij om iedereen de fijne kneepjes van het rolstoelrijden te leren. Voor een kleine reparatie of check aan jouw hulpmiddel, kun je terecht op het reparatieplein.
Kortom, we gaan er op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 april een feestje van maken! Kom jij ook?
 
Meer info fijnedagen.nl

#ZieZo-beurs2024
De ZieZo-beurs vind je in hal 3 van Jaarbeurs Utrecht en is onderdeel van de VeineDagen, een groot evenement voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Op de ZieZo-beurs maak je kennis met hulpmiddelen en diensten voor mensen met een visuele beperking. Heb je een ticket voor de ZieZo-beurs, dan kun je de VeineDagen gratis bezoeken. Vanwege het grootschalige karakter van de VeineDagen zal het drukker zijn dan tijdens de vorige Ziezo-beurzen. De Oogvereniging is met een kleine stand aanwezig. Na inschrijving is de toegang gratis.

donderdag 11 april van 9.30 – 16.30 uur
vrijdag 12 april van 9.30 – 16.30 uur
zaterdag 13 april van 9.30 – 16.30 uur
in hal 3 in de Jaarbeurs in Utrecht