Categorieën
Links

Zoeken en zoekmachines

Zoeken: zoekmachines en sites met zoekmogelijkheid

Altavista, Tegenwoordig: Yahoo zoeken

Botje  zoeken

De orde van de tijd

De orde van de tijd
De bedoeling van deze site is informatie te verschaffen over de wetenschap, de spiritualiteit en de politiek van een alternatief tijdbewustzijn ten einde een betere persoonlijke en sociale coherentie te bewerkstelligen die onze samenlevingen op deze planeet kan leiden tot een haalbaar en realistisch begrip van wereldorde, vrede en voorspoed terwille van alle mensen en andere levende wezens.
Jezelf op de agenda zetten lijkt niet zo moeilijk, maar als je het samen vol wilt houden met een goede zin voor evenwicht – nodig voor een stabiel levensgevoel en een dito samenleving -, heeft dat heel wat meer voeten in aarde. Daar komt wetenschap, filosofie, spiritualiteit, zelfexpressie, religie en politiek bij kijken. Het alternatieve begrip van tijdbewustzijn van de Orde van de Tijd zoals beschreven op deze site, verrijkt en verdiept daartoe de bestaande cultuur met een tweede geest van orde. Naast het daarin meer bewust vaststellen van de tijden en dagen van werken, viering, studie, privé, sociaal en zakelijk actief zijn, verrijkt die geest ook met een cultuurzin die perspectief biedt op een geheel nieuw tijdperk van wezenlijk vorderen met de orde van deze planeet. Eenmaal op dit pad van vooruitgang beland is er sprake van een integratie van wetenschap, spiritualiteit en persoonsbelang welke de term filognosie meekreeg:
liefde voor de kennis.

Google
Gebeld.nl
Zoek op nummer, Zoek op naam, Zoek op postcode, Zoek op trefwoorden
Gouden gids/telefoongids

Leren.nl
Linkotheek  search

MisterWhat

Mister what
MisterWhat biedt u een uitgebreid directory-systeem van Nederlandse bedrijven en ondernemingen. De lokale listings zijn gratis te raadplegen. U zult het bedrijf, firma, winkel, restaurant, product of dienst waar u naar op zoek bent makkelijk en snel kunnen vinden.

Taalunieversum
Telefoongids en meer
Telefoon
Voelspriet
Hier kunt u zoeken naar personen, dokumenten, domeinen en nog veel meer
Vragenhelpdeskvoor de meest uiteenlopende vragen

WoordenlijstNederlandse taal, officiële spelling