Stichting met Apple werken voor slechtzienden

Stichting met Apple werken voor Slechtzienden

Gratis iAdvies, iLeren en iCoaching

Onze missie en doelstelling:

Reddingsband
Stichting met Apple werken voor Slechtzienden is gespecialiseerd in het geven van hulp middels digitale middelen. En van maatwerk iAdvies, iLeren en iCoaching op het gebied van nieuwe technologie betreft het slimme wonen. Onze trainingen, het advies of het coachen geven we met passie en kennis. We zijn al tientallen jaren Apple kenners bij uitstek. Wij hebben een 7-tal weken intern bij Apple diverse extra trainingen gevolgd. Goede voorbereiding, activatie en nazorg zijn kernwaarden voor onze dienstverlening. Samen met de juiste partners zorgen we voor een geslaagde cursus. Wij gaan proberen uw leven wat aangenamer te maken.

Wij gaan verder waar een ander ophoudt

Om te bepalen wat jouw situatie nodig heeft, starten we altijd met een vrijblijvend intakegesprek om te zien wat we van elkaar mogen verwachten. Op basis hiervan maken wij van met Apple werken een opmaat gemaakte training of workshop.
Iedere deelnemer leert op een persoonlijke manier hoe ze meer uit hun apparaat kunnen halen dan alleen maar e-mail en internet. Of dit nu een iPhone, iPad, iWatch, AppleTV, AirPods, HomePod, MacBook of Mac is.
Maar ook een trainingen, advies of coaching in een specifieke App. of het werken met de Woning App. (Homekit) i.s.m. bijv Philips Hue is onze specialiteit. We hebben alle producten in huis van Apple tot de slimme verlichting van Philips Hue, stem bedienbare deursloten en alarm/camera systemen.
Mobieltje
Na onze cursus bent u hopelijk zelfverzekerder en gaat u gemotiveerder te werk of door het leven. ‘Er gaat een wereld voor me open’ is een veelgehoorde reactie tijdens de trainingen. Up-to-date kennis leidt daarnaast tot een hoger zelf-oplossend vermogen van de cursist.
De doelstelling van onze stichting is puur om GRATIS slechtzienden het leven aangenamer te maken doormiddels het werken met Apple iDevices en andere slimme apparaten zoals
Philips Hue verlichting.

Contact

Neem contact met de stichting op via
Telefoon: 06 3394 7000
iMessage: 06 33947000
Facetime: 06 33947000
E-mail: info@metapplewerken.nl Email
Doneren: www.doneeractie.nl/met-apple-werken-voor-slechtzienden/-15530

Lees hier meer over de Apple Watfch