Cadeaushop het Ogenblikje

Cadeaushop ’t Ogenblikje (Doorn)

’t Ogenblikje in Doorn is een bijzondere cadeaushop die wordt gerund door mensen met een visuele en verstandelijke beperking. De winkel is opgezet door Bartiméus, de organisatie die visueel beperkten ondersteunt op het gebied van leren, wonen, werken en leven.
U kunt er terecht voor cadeaus, zoals houten speelgoed, kaarsen, tuinfakkels, mozaïekspiegels, kaarten met braille en badartikelen. Ook zijn er producten uit de bakkerij van werkplaats Boschwijk. De enthousiaste medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken en afrekenen van een leuk cadeautje! Er is een pinautomaat aanwezig.

Ook de kaarsenmakerij bevindt zich op terrein ’t Sand bij Bartiméus in Doorn. In de kaarsenmakerij werken cliënten van 20 tot 50 jaar. Met verschillende grondstoffen gaan zij daar aan de slag om de kaarsen te maken. De kaarsen worden verkocht in ’t Ogenblikje.

Adres

’t Ogenblikje
Oude Arnhemsebovenweg 3
Doorn, Plein 10
Telefoon 0343 – 52 69 53

Openingstijden

’t Ogenblikje is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 16.00 en op woensdag van 09.00 – 12.00 uur. We ontmoeten u graag!Taartje

Nb.: Cadeaushop ’t Ogenblikje is een van de meer dan zeshonderd bijzondere adressen op www.bijzonderwelkom.nl waar personeel met een beperking u van harte welkom heet.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Archief