Prijsuitreiking Stimuleringsprijzen vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk wordt beloond

In dit blog, schreef ik over de nominatie van het TOG als beste vrijwilligersorganisatie. Goed nieuws! Ons vrijwilligerswerk is beloond!

In de Koepelhal en de Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone zijn op het jaarlijkse vrijwilligersfeest de Vrijwilligersprijzen 2014 uitgereikt.

In de categorie vrijwilligers ging de titel ‘Vrijwilliger van het jaar’ naar Rimou Chakur.
Rimou kreeg de onderscheiding o.a. voor haar verdienstelijke inzet op de openbare school Yore, in het kinderkookcafé en de vrouwenclub.
De prijs in de categorie vrijwilligersorganisatie ging dit jaar naar TOG (Tilburgs Overleg Gehandicaptenorganisaties), die de belangen van mensen met een handicap en of chronische ziekte behartigt.
De 57 vrijwilligers van het TOG verrichten hoogwaardig werk, besturen, geven voorlichting en beleidsadviezen en voeren projecten uit.

Renee Klaassen ontving ook uit handen van burgemeester Noordanus de Jonge Vrijwilligersprijs 2014.
Renee Klaassen zet zich in bij Jong Nederland Loven-Besterd waar ze wekelijks een groep verstandelijk beperkten begeleidt. Haar enthousiasme en gedrevenheid verdient namens de jury een compliment! Zij is een aansporing voor andere jongeren.

Organisatie

De organisatie van de 13e editie van het vrijwilligersfeest is in opdracht van de gemeente Tilburg uitgevoerd door ContourdeTwern. Ook de organisatie van de uitreiking van de Vrijwilligersprijzen lag in handen van ContourdeTwern. Thebe heeft het prijzengeld beschikbaar gesteld en het Brabants Dagblad heeft gezorgd voor een grote presentatie van alle genomineerden.

Kijk het filmpje op Youtubea>
Het was een bijzonder feestelijke avond met een gevarieerd programma. Het is voor het TOG een opsteker en we zijn met z’n allen erg trots op deze prijs voor ons vrijwilligerswerk.Vrijwilligers van het TOG samen met de burgemeester

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Archief