Vrijwilligersprijs 2014 in de gemeente Tilburg; het TOG is genomineerd

Vrijwilligersprijs, het TOG is genomineerd!

Sinds een jaar of 17 werk ik als vrijwilliger voor Toegankelijk Tilburg, voorheen het Tilburgs Overleg Gehandicaptenorganisaties . We houden ons bezig met de belangen en behoeften van mensen met een beperking in Tilburg en omgeving. Dit doen we door o.a. gevraagd en ongevraagd advies te geven aan de gemeente, door het geven van voorlichtingen aan kinderen in het basisonderwijs, door gebouwen en openbare voorzieningen te toetsen op toegankelijkheid en bruikbaarheid, door het organiseren van praktijk doedagen voor ambtenaren etc.

Lachend poppetje

En nu, wat een geweldig nieuws! We zijn genomineerd als beste vrijwilligersorganisatie 2014. Wat een eer voor onze 57 vrijwilligers.
We zijn apetrots op deze nominatie. Al het harde werken van de medewerkers en vrijwilligers wordt hiermee beloond. Zij hebben dit dubbel en dwars verdiend.
Duim omhoog

Als u het TOG een warm hart toedraagt en ons de vrijwilligersprijs gunt, stem dan op ons! Dit kunt u doen door naar www.contourdetwern.nl te gaan. Mijn dank is groot!

Nb. Helaas kunnen alleen inwoners van Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout stemmen, tijdens de stemprocedure wordt om adresgegevens gevraagd en er vindt een postcodecheck plaats.


Zie ook Prijsuitreiking vrijwilligersprijzen

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Archief