Bartiméus nu ook actief in het zuiden

Bartiméus richt zich op het zuiden van Nederland

Sinds het voorjaar is Bartiméus actief in de provincies Brabant en Limburg. Met een speciaal team van specialisten ondersteunt ze hier cliënten op een persoonlijke en passende manier in hun eigen omgeving. Daarnaast zoekt ze samenwerking met ketenpartners om zo samen met klanten en partners naar mogelijkheden te zoeken voor een goed en zelfstandig leven. De klant met de visuele beperking is hierin de regisseur van zijn eigen leven!

“We krijgen veel positieve reacties op onze aanwezigheid in Regio Zuid”, aldus Carmen Zwiep, werkzaam als maatschappelijk werker bij Bartiméus. “Vooral dat we snel zijn in het oppakken van hulpvragen. En dat past helemaal bij onze zienswijze op klantgericht werken. Wij zien onze klanten ook als ervaringsdeskundigen en zij ervaren dit als prettig. Daarbij streven we naar een voelbare gelijkwaardigheid in onze contacten. Wij denken mee in maatwerkoplossingen en voegen de voorwaarden toe die nodig zijn om hun wensen te realiseren. En we maken hierbij graag het verschil!”

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Ons team staat voor u klaar! We hebben een brede specialistische kennis op het gebied van onder andere
oogaandoeningen,
CVI,
NAH,
Down Syndroom/verstandelijke beperking,
doofblindheid en
gedragsproblemen.
Maar ook voor computertrainingen/aanpassingen, iPad & iPhone training en mobiliteitsvragen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bel met de Bartiméus Infolijn
0900 – 77 888 99 (lokaal tarief)
of stuur rechtstreeks een e-mail
info@bartimeus.nl
aan ons. Een medewerker neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bron

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Archief Getagged