Gemeente Zeist wint award voor beste overheidswebsite

Zeist wint award voor beste overheidssite

De gemeente Zeist heeft woensdagavond 21 oktober een internationale award gewonnen voor ‘best ontworpen en meest gebruiksvriendelijke website’ in de categorie Overheid.
Smiley met de gewonnen beker, de award!

De prijs werd in de Beurs van Berlage in Amsterdam uitgereikt. De prijsuitreiking was onderdeel van een Europese conferentie voor websites die werken met het TYPO3 webcontentsysteem. De awards werden in tien categorieën uitgereikt en in de categorie Overheid behaalde de gemeente Zeist de gedeelde eerste plek samen met de Duitse deelstaat Rheinland Pfalz.

TYPO3 Award

De TYPO3 Award is een internationale prijsuitreiking voor beste website in 10 verschillende categorieën en wordt gezien als de Oscar uitreiking voor TYPO3 websites. Behalve Government zijn er ook prijzen te winnen voor o.a. beste Ecommerce website en beste website in de categorie Enterprise business. Bekende bedrijven als Sony en Hapag-Lloyd dingen mee naar een prijs.

De gemeente Zeist ziet de prijs als een mooie erkenning voor de website www.zeist.nl die zo’n jaar geleden geheel vernieuwd is. Het is echter geen reden om stil te zitten. De gemeente blijft de website optimaliseren en staat open voor verbetersuggesties van inwoners. Suggesties zijn van harte welkom via zeist@zeist.nl .

Meer info

(Bron: Nieuwsbode-zeist.nl )

Op deze engelstalige pagina vindt u meer informatie over de TYPO3 awards. Ook kunt u er alle uitslagen terugvinden:
TYPO3

Lees ook Campagne om de toegankelijkheid van gemeentewebsites te bevorderen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Archief