Jaarwisseling: het grote geef 2007 een fikse trap na meezinglied

Jaarwisseling

Op de Hyves van Erwin Troost vond ik een link naar het-grote-geef-2007-een-fikse-trap-na-meezing-lied!
Zodat je zeker iets te zingen hebt, leuk voor de jaarwisseling
Dit kun je hier, op helikopterman.nl beluisteren.

Happy newyear, fijne jaarwisseling

Hier wil ik bij deze iedereen een goede jaarwisseling en een gelukkig, gezond en liefdevol 2008 wensen!

11 reacties

 1. OT:

  Ik begrijp dat je al een tijdje hyved en denk die pagina gevonden te hebben. Zelf hyve ik niet omdat ik weinig heb met het systeem van ‘vriendjesverzamelen’ en je er een profiel met aanmaken om te kunnen reageren. Dat laatste heb ik dus nooit gedaan. Ik heb wel een hyvepagina gemaakt om te zien hoe het werkte en wat de mogelijkheden waren, maar die heb ik om de bovenstaande reden al binnen een paar uur opgezegd.

  Kan je een keer daar en/of hier loggen over wat de voordelen van hyves voor jouw zijn? Ik ben daar erg benieuwd naar.

 2. Xiwel, ik zet het hier maar even neer want ga daar geen log aan wijden.
  Als je spreekt over voordelen is dat in relatie tot iets anders. Als ik het moet vergelijken met bijvoorbeeld een weblog als dit dan is dat haast ondoenlijk. Het ís niet te vergelijken.
  Hyves biedt mogelijkheden en voordelen die weinig van doen hebben met hetgeen je met een weblog kunt, wilt of bereikt.
  Het leuke eraan vind ik dat ik zo met erg veel mensen weer contact heb gekregen, soms na erg lange tijd. Omdat het een netwerk is is het makkelijk mensen te vinden of op te sporen maar ook makkelijk om er contact mee te houden. Natuurlijk kan dat ook buiten Hyves om, als je eenmaal elkaars mailadres kent heb je daar in principe voldoende aan. Maar het is een medium waarbij je snel en makkelijk contact hebt, meer in de sfeer van korte berichtjes en reacties, beetje vergelijkbaar met MSN. Je kunt elkaars ‘handel en wandel’ volgen, erop reageren, maar het gaat dus meer op een chatachtige manier, terwijl je met logs wel interactie krijgt, maar minder is mijn ervaring.
  Het pluspunt bestaat er voor mij hoofdzakelijk uit dat ik zoveel oude bekende weer ben tegengekomen en contact mee heb gekregen.

 3. @Kim: Ik bedoelde meer te vragen of het plaatsen van materiaal in hun beheeromgeving voor jou makkelijker (of moeilijker) gaat dan bij Web-log en idem voor het plaatsen van een reactie.

 4. Haha heel mijn verhaal voor niks getypt! ;)
  Moeilijke vraag want sinds die verbouwing van web-log.nl heb ik er nauwelijks iets mee gedaan. Herinner me dat ik het tamelijk omslachtig vond. Het plaatsen van een reactie gaat probleemloos. Maar dat is bij Hyves ook. Hyves is bepaald niet toegankelijk hoewel ik er met wat kunst en vliegwerk toch uitkom, het is bijzonder grafisch allemaal.
  De mogelijkheden om er logs te plaatsen en bewerken zijn beperkt, ik ben er in elk geval niet van op de hoogte.
  Beantwoordt dit jouw vraag?

 5. Xiwel, om dat goed te kunnen beoordelen zou ik me weer moeten registreren bij web-log en dat doe ik niet. Hyves is veel uitgebreider en daardoor en door de indeling vrij onoverzichtelijk. Het vereistveel doorzettingsvermogen en kennis van Jaws om er mee uit de voeten te kunnen. Er zijn slechts een paar dingen die ik zelf echt niet kan en dat heeft te maken met de nalatigheid om alt teksten toe te voegen aan diverse opties. Zo kan ik zelf geen gadgets verwijderen terwijl dat toch een fluitje van een cent zou moeten zijn. Onlangs zijn er wat veranderingen aangebracht en deze zijn wel een verbetering. Ik heb aandacht gevraagd voor de toegankelijkheid maar ja, dat is geen prioriteit hè.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.